Boek uw verblijf

AankomstVertrek
Powered byCubilis
Bekijk beschikbaarheid

Welkom bij Hotel Rubens

Het hotel ligt aan een rustige straat, op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt met zijn vele restaurantjes en bars.

 

Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels.

Onze kamers

De standaard kamers liggen aan de voorzijde van het hotel; de deluxe kamers met extra veel sfeer en rust biedt uitzicht op de patio of de tuin. De deluxe tuin-kamers en tuin-suites hebben zelfs hun eigen terrasje!

 

Dit hotel biedt comfortabele, lichte en ruime kamers en luxueuze junior suites en suites.
U beschikt er over zelf in te stellen airconditioning en ook gratis WiFi behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Praktisch

Het ontbijtbuffet, dat zowel warme als koude opties biedt, kan bij mooi weer geserveerd worden op de prachtige patio, omgeven door de historische charme van de 16e-eeuwse Pagaddertoren.

 

Voor gasten die met de auto komen, biedt het hotel 16 overdekte parkeerplaatsen op slechts 150 meter afstand. Reserveren is vereist en sommige plaatsen zijn uitgerust met laadstations voor elektrische voertuigen.

 

Let op: Antwerpen hanteert een Lage Emissie Zone. Controleer op LEZ.antwerpen.be of uw voertuig toegang heeft tot deze zone. Alle buitenlandse kentekens (behalve Nederlandse) moeten zich verplicht registreren op LEZ.antwerpen.be.

 

Uniek in het hart van historisch Antwerpen!